PÁLYABÉRLET INFORMÁCIÓK

 A pálya Kozármislenyben található, füves, 20×40 m-es (standard méretű) szabadtéri pálya. Esténként 5 nagyméretű reflektor világítja meg, így sötétedés után is használható. Az akadályok többsége Bing akadály. További infók, képek a pályáról az Agility pálya oldalon (akár erre a szövegre klikkelve). Bejelentkezni az alábbi naptárban lehet (ha nem látod a szabad időpontokat, frissíts légy szíves az oldalra). A pályabérlet díja 2.500 Ft/óra, mely megkezdett félóránként fizetendő (1.250 Ft/félóra; legalább 1 órás foglalás esetén grátisz fél óra pakolási idő jár). Foglalásnál ezt a pakolási időt automatikusan tudod hozzáadni. Két külön foglalást indíts, egyet a fő edzésidődre, illetve egy 30 perceset a pakolási idődre. A pakolási kedvezmény kuponnal lesz majd érvényesíthető a fizetésnél, ehhez kérlek olvasd el a visszaigazoló emailt. Foglalás után kapsz egy vagy két emailt (attól függően, hogy igényeltél-e pakolási időt is). Kérlek, ellenőrizd a spam foldert is. Ha igényeltél pakolási időt is, kérlek, várd meg mindkét email érkezését. Az email egy linket tartalmaz, mely linken bankkártyával ki tudod fizetni a foglalást (itt tudod  érvényesíteni majd a pakolási kedvezményt is). Kérlek, a fizető oldalon ellenőrizd, hogy a foglalt összeg és idősáv szerepel-e. A fizetésre a foglalástól számítva 1 óra áll rendelkezésedre.  A sikeres foglalás után visszaigazoló emailt kapsz, ezt követően külön emailben elküldöm a pálya kódjait, és a használati szabályzatot. Lemondás 48 órával az adott időpont előtt lehetséges emailben (palyaberlet@agilityborder.com), ebben az esetben a visszatérítés mértéke 90%, ezen időpont után visszatérítés nem lehetséges. A pálya bejáratának és az akadálytároló kisháznak a kulcsai a pálya kapuja melletti kulcstárolóban találhatók.  Mindenkinek jó edzést kívánok! 🙂

KÉRLEK, FOGLALÁS UTÁN ELLENŐRIZD A SPAM FOLDERT IS. A fizetési link és a megerősítő email is ott landolhat néhány esetben. A sikeres foglalás után meghívást kaptok a zárt Facebook csoportunkba, ahol elsőként értesülhettek az újdonságokról és az általam szervezett eseményekről,  továbbá időnként kedvezményes foglalásra is van lehetőség. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy kedveld a Kozármislenyi Agility Pálya Facebook oldalt. 

 

LEGFONTOSABB: 

A pálya használata az agilityre felkészített kutyusoknak ajánlott, ha nincs a kutyád erre felkészítve veszélyes lehet számára! Kérlek, ha nem alapozta meg edző a kutyusod, inkább ne foglaljatok. Edzőt szívesen ajánlok, de nem tudok biztosítani. 

Figyelem! A pálya 2021.09.15 és 2022.07.23 között zárva tart, nem lesz foglalható! A pálya 2022.07.24-től várhatóan újra foglalható lesz, de ezt az időpontot sem tudjuk egyelőre garantálni. A Facebook csoportban hírt fogunk adni az újranyitásról. Türelmeteket nagyon köszönöm!

Adatvédelmi irányelvek