PÁLYABÉRLET INFORMÁCIÓK

A pálya Kozármislenyben található, füves, 20×40 m-es (standard méretű) szabadtéri pálya. Esténként 5 nagyméretű reflektor világítja meg, így sötétedés után is használható. Az akadályok többsége Bing akadály. További infók, képek a pályáról az Agility pálya oldalon (akár erre a szövegre klikkelve). Bejelentkezni az alábbi naptárban lehet (ha nem látod a szabad időpontokat, frissíts légy szíves az oldalra). A pályabérlet díja 2.500 Ft/óra, mely megkezdett félóránként fizetendő (1.250 Ft/félóra; legalább 1 órás foglalás esetén grátisz fél óra pakolási idő jár). Bejelentkezés után egy linket kapsz emailben (kérlek, ellenőrizd a spam foldert is), mely linken bankkártyával ki tudod fizetni a foglalást. Kérlek, a fizető oldalon ellenőrizd, hogy a foglalt összeg és idősáv szerepel-e. A fizetésre a foglalástól számítva 1 óra áll rendelkezésedre.  A sikeres foglalás után visszaigazoló emailt kapsz, ezt követően külön emailben elküldöm a pálya kódjait, és a használati szabályzatot. Lemondás 48 órával az adott időpont előtt lehetséges emailben (palyaberlet@agilityborder.com), ebben az esetben a visszatérítés mértéke 90%, ezen időpont után visszatérítés nem lehetséges. A pálya bejáratának és az akadálytároló kisháznak a kulcsai a pálya kapuja melletti kulcstárolóban találhatók.  Mindenkinek jó edzést kívánok! 🙂

FONTOS: 

Korábban gond volt a kártyás fizetéssel, ez mostanra megoldódott (sokszorosan teszteltük, garantáljuk). A készpénzes fizetés opció nem működik, ezzel kikerülve azon eseteket, melyek sajnos előfordultak: valaki foglalt úgy, hogy majd a helyszínen kifizeti, és nem jött el (melyet nem is jelzett előre), elvéve ezáltal másoktól az edzési lehetőséget, akik pedig jelentkeztek az adott időpontra. A foglalás során a helyes összeget írja ki a fizetést intéző program, de “$” karakterrel. Az összeg természetesen HUF-ban értendő, és a fizetésnél (a küldött linkre kattintva) már helyesen, “HUF” fog szerepelni. Dolgozunk a probléma megoldásán.

LEGFONTOSABB: 

A pálya használata az agilityre felkészített kutyusoknak ajánlott, ha nincs a kutyád erre felkészítve veszélyes lehet számára! Kérlek, ha nem alapozta meg edző a kutyusod, inkább ne foglaljatok. Edzőt szívesen ajánlok, de nem tudok biztosítani. 

A PÁLYA FOGLALHATÓSÁGA TECHNIKAI OKOK MIATT (ÚJRAFÜVESÍTÉS) ÁTMENETILEG NEM LEHETSÉGES. A KELLEMETLENSÉGÉRT ELNÉZÉST KÉREK. JELZEM MAJD, HA ÚJRAFOGLALHATÓ.

Adatvédelmi irányelvek